FÅ 3 TILBUD
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din mail
Ønskes gulv
Ønskes borde og stole
Ønskes service

Beskriv gerne opgaven ved at fortælle specifikt omkring dine ønsker. F.eks.: er det en bestemt type mad I ønsker, budget pr. kuvert, hvilken slags service ønskes der, hvilket tidsrum skal DJ spille i osv…

Smagfuld catering til små som store selskaber

Til enhver fest er maden en central del, og det kan være noget af en mundfuld selv at stå over kødgryderne til mange mennesker. Hvis det endelig lykkedes, kan du risikere ikke at få nydt festen og bruge al tiden i køkkenet.

Derfor har vi hos 3 FestTilbud kompetente samarbejdspartnere, som kan levere lækker mad i hele landet. Alt efter hvilken slags mad I ønsker, finder vi den helt rette partner til jer, som tilbereder skønne retter, der passer til jeres smag og budget.

Vi har en bred vifte af samarbejdspartnere, så vi altid kan finde det bedste valg til jer.

Ved at få 3 tilbud på catering igennem os, skal du ikke være bekymret for, om madens kvalitet er i orden og om den bliver leveret til tiden. Vi har et indgående kendskab til alle vores partnere og skaffer dig 3 stærke tilbud på catering fra seriøse leverandører.

3 FestTilbud skaffer stærke priser til festen - med et skarpt og landsdækkende netværk af kvalitetssikrede samarbejdspartnere, leveres der service i top! Vi sørger for tilbud på alt lige fra teltudlejning til DJ, catering samt service og barudstyr. Kontakt os allerede nu og få et bud på en løsning til din næste fest.

Vi har samarbejdspartnere i hele landet

Få 3 tilbud

Få designet en skøn menu, der passer til jeres gæster

Alt efter hvilken slags fest I skal holde, skal maden passe dertil. Maden vil ofte være omdrejningspunktet for, om gæsterne husker aftenen som en god fest, hvor alle var glade og tilfredse. Ved at få 3 tilbud fra os, er i et skridt tættere på at have styr på maden til festen.

Punktlig levering - lige når I skal bruge det

Tidspunktet for levering af maden spiller også en væsentlig rolle. Maden skal jo gerne kunne nydes varm og I vil ikke have tid til at stå og opvarme al maden.

Derfor leveres maden i varmekasser, så I kan få den i hænderne i god tid før festens begyndelse, og samtidig holde de forskellige retter varme, til når de skal serveres. Vi har cateringpartnere i hele landet, og kan derfor tilbyde kvalificeret catering tæt på dig.

Udfyld vores bestillingsformular og få 3 stærke tilbud på catering nær dig.

Få 3 tilbud til alle typer fester og arrangementer

Landsdækkende