FÅ 3 TILBUD
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din mail
Ønskes gulv
Ønskes borde og stole
Ønskes service

Beskriv gerne opgaven ved at fortælle specifikt omkring dine ønsker. F.eks.: er det en bestemt type mad I ønsker, budget pr. kuvert, hvilken slags service ønskes der, hvilket tidsrum skal DJ spille i osv…

Hyr en DJ, der passer til jeres selskab

Musik er et væsentligt element til at skabe den helt rette stemning til festen. Her skal I have en DJ, der kan afkode energien og finde de passende toner.

Hos 3 FestTilbud samarbejder vi med erfarne DJ’s, som spiller op til dans både til bryllupper, konfirmationer, ungdomsfester, temafester eller julefrokoster.

Til disse arrangementer er stemningen helt forskellig og kræver noget specifikt af DJ’en. Over hele landet har vi et netværk af professionelle DJ’s som også kan spille til større virksomheds events, receptioner eller andre sammenkomster.

Musikken til jeres fest skal skabe de helt rigtige rammer for den store dag. Her vil det forstærke minderne med humørfyldte og nostalgiske toner, som bringer jeres gæster tættere sammen og får hele selskabet ud på gulvet.

Samtidig vil der være passende middagsmusik af lavere volumen til at understøtte stemningen. Denne koordineres med taler, sange og andre festlige indslag under maden.

3 FestTilbud skaffer stærke priser til festen - med et skarpt og landsdækkende netværk af kvalitetssikrede samarbejdspartnere, leveres der service i top! Vi sørger for tilbud på alt lige fra teltudlejning til DJ, catering samt service og barudstyr. Kontakt os allerede nu og få et bud på en løsning til din næste fest.

Vi har samarbejdspartnere i hele landet

Få 3 tilbud

Vær med til at vælge musikstil

Det her er jeres fest og den kan personliggøres gennem den musik, der spilles i løbet af aftenen. Sammen med DJ’en kan I planlægge lidt af playlisten med jeres favoritnumre, og fortælle lidt om jeres og selskabets musiksmag.

Som standard vil DJ’en spille store hits fra 70’erne, 80’erne, 90’erne og frem til i dag, men det kan sagtens være anderledes. Dj’en kan også imødekomme særlige behov, hvis I har en helt særlig musikstil, I ønsker at omfavne.

Udstyr til professionelle events og private arrangementer

Jeres DJ medbringer professionelt udstyr, som er passende til rummets størrelse. Her vil der også være lyseffekter, som skaber lidt spil på dansegulvet. DJ’ens fornemmeste opgave er at bringe festen op til et nyt niveau, og imødekomme selskabets energi.

Her tages der også imod musikønsker og med et stort musikkartotek, ligger DJ’en højst sandsynligt inde med nummeret.

Indsend opgaven, og få 3 tilbud.

Få 3 tilbud til alle typer fester og arrangementer

Landsdækkende