FÅ 3 TILBUD
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din mail
Ønskes gulv
Ønskes borde og stole
Ønskes service

Beskriv gerne opgaven ved at fortælle specifikt omkring dine ønsker. F.eks.: er det en bestemt type mad I ønsker, budget pr. kuvert, hvilken slags service ønskes der, hvilket tidsrum skal DJ spille i osv…

Skab selv den gode stemning med en jukeboks

Der er noget helt særligt over en jukeboks og den stemning den kan skabe. Den giver gæsterne en frihed til at vælge lige det nummer de brænder for at høre, og gør dermed festen ekstra personlig. Hele selskabet vil danse til et potpourri af alle gæsternes yndlingssange.

Vores trofaste samarbejdspartnere udlejer jukebokse af høj kvalitet til hele landet.
Jukeboksen opstilles ved levering, og bliver afhentet efter festen. Den er nem at anvende for gæsterne, så ung som gammel kan være med til at vælge et nummer. Desuden finder I her musik til alle aldersgrupper.

Få 3 tilbud på leje af en jukeboks!

3 FestTilbud skaffer stærke priser til festen - med et skarpt og landsdækkende netværk af kvalitetssikrede samarbejdspartnere, leveres der service i top! Vi sørger for tilbud på alt lige fra teltudlejning til DJ, catering samt service og barudstyr. Kontakt os allerede nu og få et bud på en løsning til din næste fest.

Vi har samarbejdspartnere i hele landet

Få 3 tilbud

Lad gæsterne vælge deres yndlingshits fra ethvert årti

På jukeboksen finder I en god blanding af de største hits fra både 60’erne, 70’erne, 80’erne, 90’erne, 00’erne og frem til i dag.

Her er der et stor udvalg af glad og dansevenlig musik på både dansk og engelsk og I vil kunne finde et væld af forskellige genrer. Lige fra dansktop til rock, R&B, pop, elektronisk og meget mere.

Jukeboksen skaber en festlig og anderledes musikoplevelse, som også vil være ganske nostalgisk fremfor en playliste på en computer. Lydkvaliteten er i top og kan let justeres, så det passer til enhver stemning i løbet af aftenen.

Her vil I også kunne finde passende numre til under middagen, som vil skabe den indledende stemning og få gæsterne i festhumør.

Lad jukeboksen være centrum for en kreativ temafest

Til temafester er jukeboksen oplagt til at fuldende jeres tema. Det kan for eksempel være Amerikansk Diner tema, 50’er/60’er/70’er tema eller flowerpower fest. Når det er sagt, kan jukeboksen sagtens passe ind i fester uden tema. Jukeboksen er ganske elegant og fylder ikke for meget i rummet.

Få 3 tilbud. Så er du et skridt nærmere din næste perfekte fest.

Få 3 tilbud til alle typer fester og arrangementer

Landsdækkende