FÅ 3 TILBUD
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din mail
Ønskes gulv
Ønskes borde og stole
Ønskes service

Beskriv gerne opgaven ved at fortælle specifikt omkring dine ønsker. F.eks.: er det en bestemt type mad I ønsker, budget pr. kuvert, hvilken slags service ønskes der, hvilket tidsrum skal DJ spille i osv…

Få 3 tilbud på en løsning der matcher din næste fest!

Hos 3 FestTilbud har vi et stort netværk af kvalitetsbevidse leverandørere til festen. De har solid erfaring med at planlægge og stille op til en god fest og er derfor skarpe til at holde overblikket over, hvilke forskellige elementer der er behov for, så I kan få et optimalt arrangement.

Få 3 tilbud og kom et skrit nærmere din perfekte fest.

Et tilbud der passer til jeres behov

Alt efter om I skal holde privatfest for familie og venner eller der er tale om et stort event for en virksomhed, er det klart, at der er tale om vidt forskellige budgetter.

Vi ønsker, at alle skal kunne holde en god fest, og er derfor fleksible til at tilpasse os til hvilket som helst behov.

Vores samarbejdspartnere skræddersyer en pakke til jer med netop de elementer, I ønsker, og giver jer en god pris, som matcher jeres budget. På den måde betales der ikke for overflødige ting, som I ikke har brug for.

Udfyld vores tilbudsform og modtag 3 tilbud på en løsning der matcher jeres kommende fest.

3 FestTilbud skaffer stærke priser til festen - med et skarpt og landsdækkende netværk af kvalitetssikrede samarbejdspartnere, leveres der service i top! Vi sørger for tilbud på alt lige fra teltudlejning til DJ, catering samt service og barudstyr. Kontakt os allerede nu og få et bud på en løsning til din næste fest.

Vi har samarbejdspartnere i hele landet

Få 3 tilbud

Kontakt os

Kontakt os på mail på info@3festtilbud.dk eller telefon 60 23 33 33 .

Vores adresse er:

  • Amager Landevej 238
  • 2770 Kastrup
  • CVR: 313663563

Få 3 tilbud til alle typer fester og arrangementer

Landsdækkende