Mere end 10 års erfaring med festplanlægning til privat og erhverv

Hos 3FestTilbud er vores overordnede mål, at gøre det nemmere for kunder med en i forvejen travl hverdag, at modtage 3 tilbud, fra nøje udvalgte samarbejdspartnere. Vi har samarbejdspartnere i hele landet, som brænder for at yde god service til vore kunder

Vores samarbejdspartnere hjælper til ved små som store privatfester og firmafester. De har solid erfaring med begge dele og kan skaffe det rette, professionelle udstyr til lyd og lys samt flotte møbler og service til flere hundrede mand.

Kort sagt skal du blot bestille 3 tilbud for at komme i gang.

3 FestTilbud skaffer stærke priser til festen - med et skarpt og landsdækkende netværk af kvalitetssikrede samarbejdspartnere, leveres der service i top! Vi sørger for tilbud på alt lige fra teltudlejning til DJ, catering samt service og barudstyr. Kontakt os allerede nu og få et bud på en løsning til din næste fest.

Vi har samarbejdspartnere i hele landet

Få 3 tilbud

Solidt netværk af kvalitetssikrede samarbejdspartnere i hele landet

Hos 3Festilbud har vi utrolig stor kapacitet til at klare enhver slags fest. Det skyldes vores store netværk af trofaste samarbejdspartnere, som vi har kendt i en årrække.

Gennem dem kan I leje alt hvad der skal bruges til jeres fest, og I har på den måde vores kvalitetsstempel på, at samtlige leverandører leverer en høj kvalitet. Således er I fri for bekymringer og skal ikke selv spilde tid på at finde en ordentlig leverandør.

Gennem vores samarbejdspartnere kan vi skaffe både festtelt, møbler, service, catering, DJ, jukeboks samt barfaciliteter. Samtidig er vi fleksible, hvis I har andre ønsker, og vi vil gøre vores for at skaffe tilbud til jer.

Høj kvalitet og punktlighed i højsædet

Det vigtigste for os er den høje kvalitet i alt, hvad vores samarbejdspartnere leverer og udfører. I vores branche spiller punktlighed en stor rolle i forhold til høj kvalitet. Derfor går vi meget op i, at alt leveres præcis efter aftale, så intet bliver forsinket i jeres tidsplan.

Vores samarbejdspartnere sørger for at ankomme i god tid, så det hele bliver stillet op som aftalt. Når festen er forbi, nedpakker de det hele igen. På den måde gør de det så let og enkelt som muligt for dig, så du kan nyde festen fuldt ud.

Kontakt os i dag og få 3 tilbud på en løsning, der dækker jeres behov.

Få 3 tilbud til alle typer fester og arrangementer

Landsdækkende