FÅ 3 TILBUD
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din mail
Ønskes gulv
Ønskes borde og stole
Ønskes service

Beskriv gerne opgaven ved at fortælle specifikt omkring dine ønsker. F.eks.: er det en bestemt type mad I ønsker, budget pr. kuvert, hvilken slags service ønskes der, hvilket tidsrum skal DJ spille i osv…

Elegant service til hundredvis af gæster

Til en stor fest må der gerne gøres lidt ekstra ud af det hele. Her er det de små ting der gør den store forskel i helhedsbilledet af festen.

Her kan flotte tallerkener, glas og bestik være med til at imponere gæsterne og give et stilfuldt indtryk. Et ensartet og veldækket bord er en vigtig del af festen og vil også være med til at få selskabet i den rette festlige stemning.

Vores trofaste samarbejdspartnere tilbyder et bredt udvalg af service til ethvert formål. Her kan man leje flot porcelæn stel med yndige detaljer. Der tilbydes forskellige stilarter alt efter man ønsker det helt eksklusive eller det klassiske stel.

Her kan I også finde glas af enhver type, som kommer fra et udvalg af glasserier. På den måde kan I vælge lige den stil I ønsker til festen.

Pift festen op med fadølsanlæg og slushice-maskine

Som et festligt initiativ kan I også få 3 tilbud på leje af fadølsanlæg og slushice-maskine via 3 FestTilbud. Fadølsanlægget er med til at fuldende baren og give gæsterne velsmagende, frisk øl, som vil få smilet frem hos de fleste.

Slushice-maskinen er farverig og festlig, og er bestemt ikke kun for børn. Den er skøn til at lave forfriskende cocktails til selskabet som for eksempel Frozen Margheritas eller Strawberry Daiquiris.

Maskinen kan selvfølgelig også bruges til at lave festlige alkoholfri drikke, som gør aftenen lidt sjovere for den kørende gæst.

Få 3 tilbud allerede i dag og kom et skridt tættere på den perfekte fest!

3 FestTilbud skaffer stærke priser til festen - med et skarpt og landsdækkende netværk af kvalitetssikrede samarbejdspartnere, leveres der service i top! Vi sørger for tilbud på alt lige fra teltudlejning til DJ, catering samt service og barudstyr. Kontakt os allerede nu og få et bud på en løsning til din næste fest.

Vi har samarbejdspartnere i hele landet

Få 3 tilbud

Vi tager opvasken

Til en stor fest med et stort antal gæster, vil de fleste grue for opvasken. Derfor gør vi det nemt for dig.
Vi beder dig blot om skrabe madresterne af tallerkenerne og så tager vores samarbejdspartnere sig ellers af resten.

Al service bliver vasket i et professionelt vaskeanlæg, som garanterer kvalitetssikret opvask - helt fri for bakterier. På den måde holdes servicet også flot og uden ridser eller fejl.

Vores samarbejdspartnere har utrolig stor kapacitet og et bredt udvalg.

Få 3 tilbud til alle typer fester og arrangementer

Landsdækkende