FÅ 3 TILBUD
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din mail
Ønskes gulv
Ønskes borde og stole
Ønskes service

Beskriv gerne opgaven ved at fortælle specifikt omkring dine ønsker. F.eks.: er det en bestemt type mad I ønsker, budget pr. kuvert, hvilken slags service ønskes der, hvilket tidsrum skal DJ spille i osv…

Festtelt - udlejning af telte til en skarp pris

Vores samarbejdspartnere har et bredt udvalg af klassiske festtelte i forskellige størrelser, så vi kan dække alle de behov, der måtte være til festtelt udlejning. Samtidig vil teltene være robuste til det danske vejr. Vi har gjort det nemt for dig - du behøver blot at bestille 3 tilbud på udlejning af telte, så er du i gang.

Udlejning af telte til private og erhverv

Udover telte, udlejer vores samarbejdspartnere også alt hvad der hører til et elegant festtelt og en god fest. Med teltet kan du leje det obligatoriske gulv, som er enkelt og flot, og med til at fuldende rummet. Samtidig er det solidt nok til at jeres gæster både kan hoppe og danse. Til selskabet kan du leje flotte borde og stole eller slagborde og bænke. På den måde kan der indrettes lige efter den type fest I ønsker. Hertil kan du også leje elegant service til flere hundrede mand og som festligt indslag tilbyder vores samarbejdspartnere både fadølsanlæg og Slush Ice maskine.

3 FestTilbud skaffer stærke priser til festen - med et skarpt og landsdækkende netværk af kvalitetssikrede samarbejdspartnere, leveres der service i top! Vi sørger for tilbud på alt lige fra teltudlejning til DJ, catering samt service og barudstyr. Kontakt os allerede nu og få et bud på en løsning til din næste fest.

Vi har samarbejdspartnere i hele landet

Få 3 tilbud

Få 3 tilbud og kom et skridt tættere på levering, opstilling og nedpakning - let og enkelt

Vores samarbejdspartnere er kendt for at være utroligt punktlige. De timer levering af alle elementer til festen, så det passer med, hvornår I ønsker det hele skal sættes op. Alle tilbud indhentet via os gælder i hele landet, og vores samarbejdspartnere er derfor erfarne med at planlægge levering, uanset hvor festen skal holdes.

Få 3 tilbud allerede i dag - så er du et skridt tættere på den perfekte fest.

Få teltudlejning pris

Få 3 tilbud på festtelt udlejning til alle typer fester og arrangementer

Landsdækkende