FÅ 3 TILBUD
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din mail
Ønskes gulv
Ønskes borde og stole
Ønskes service

Beskriv gerne opgaven ved at fortælle specifikt omkring dine ønsker. F.eks.: er det en bestemt type mad I ønsker, budget pr. kuvert, hvilken slags service ønskes der, hvilket tidsrum skal DJ spille i osv…

Teltudlejning Fyn & Jylland - fra Nordjylland til Sønderjylland

Skal I holde årets fest? Og har I brug for en pålidelig leverandør af festudstyr og teltudlejning Fyn og Jylland? Så book jeres udstyr her – vi kan stille med alt fra flotte gulve, borde, stole og bænke til service og fadølsanlæg. Hos 3FestTilbud stiller vi høje krav til, at udstyret er helt i top, så I er sikret kvalitetsudstyr til jeres event. Få 3 stærke tilbud på teltudlejning Nordjylland og Sønderjylland og kom skridtet nærmere en vellykket fest med det rette udstyr.

Lej det hele ét sted

Vi leverer ikke blot telte, men kan tilbyde jer en samlet festpakke, hvor vi kan levere alt udstyr og stå for opstilling og nedpakning, så I kan holde den perfekte fest. Vi lytter til jeres ønsker og har fokus på punktlig og pålidelig service.

3 FestTilbud skaffer stærke priser til festen - med et skarpt og landsdækkende netværk af kvalitetssikrede samarbejdspartnere, leveres der service i top! Vi sørger for tilbud på alt lige fra teltudlejning til DJ, catering samt service og barudstyr. Kontakt os allerede nu og få et bud på en løsning til din næste fest.

Vi har samarbejdspartnere i hele landet

Få 3 tilbud

Totalleverandør i hele landet

Vi går langt for at imødekomme alle behov og via vores landsdækkende og store leverandørnetværk, kan vi skaffe det meste, uanset om I planlægger et stort eller lille arrangement.

Vi har fleksible løsninger til fx:

  • Byfest
  • Udstilling
  • Reception
  • Forretningsmøde
  • Jubilæumsfest
  • Firmafest
  • Privatfest

Har I specialønsker til festen?

Vi har et stort udvalg af telte og udstyr, og vi tilbyder flotte partytelte i forskellige bredder og længder. Har I særlige ønsker til telt eller festudstyr, så vil vi gerne hjælpe jer, så jeres arrangement bliver en succes.

Kvalitetssikret og professionel

3FestTilbud er din professionelle festleverandør til teltudlejning Jylland og Fyn, og vores telte er naturligvis certificerede. Vi lægger stor vægt på, at du som kunde får et godt resultat og er tilfreds med din løsning. Vi samarbejder med kvalitetsbevidste leverandører, så vi kan levere kvalitetstelte til alle vores kunder, og vi sørger for at overholde aftalte tidsfrister.

Få en stærk pris på teltudlejning Jylland og Fyn

Vi gør det nemt, hurtigt og overskueligt at booke festudstyr i høj kvalitet til dit arrangement. Vi tilbyder teltudlejning Nordjylland og Sønderjylland og i resten af landet. Som landsdækkende festleverandør har vi et stort kendskab til markedet og kan levere kvalitetsudstyr til skarpe priser.

Få 3 tilbud til alle typer fester og arrangementer

Landsdækkende