FÅ 3 TILBUD
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din mail
Ønskes gulv
Ønskes borde og stole
Ønskes service

Beskriv gerne opgaven ved at fortælle specifikt omkring dine ønsker. F.eks.: er det en bestemt type mad I ønsker, budget pr. kuvert, hvilken slags service ønskes der, hvilket tidsrum skal DJ spille i osv…

Få indfriet jeres drømme med et skræddersyet tilbud

Fester kommer i alle størrelser og afskygninger. Om du skal bruge løsninger til et stort professionelt arrangement eller en mindre privatfest, er det vidt forskelligt hvilke behov du har - og hvilket budget.

Derfor sørger vi for at skaffe unikke tilbud til jer, som dækker de ønsker I har til festen, for på den måde kommer I ikke til at betale for overflødige detaljer, og får samtidig skabt de helt rigtige rammer til netop jeres event.

Via de tilbud vi skaffer fra vores samarbejdspartnere, sørges der for alt hvad du skal bruge til festen, lige fra festtelt til borde og stole samt musik og tilbehør.

Derudover elsker vores samarbejdspartnere at kræse for detaljerne, og tilføje kreative tiltag, som giver festen lidt mere krydderi, og gør det til en ganske enestående dag for dig og dine gæster. Få et tilbud på alt fra et professionelt fadølsanlæg, en festlig Slush Ice maskine til en nostalgisk jukeboks.

Kontakt os i dag og få 3 uforpligtende tilbud på dit arrangement.

3 FestTilbud skaffer stærke priser til festen - med et skarpt og landsdækkende netværk af kvalitetssikrede samarbejdspartnere, leveres der service i top! Vi sørger for tilbud på alt lige fra teltudlejning til DJ, catering samt service og barudstyr. Kontakt os allerede nu og få et bud på en løsning til din næste fest.

Vi har samarbejdspartnere i hele landet

Få 3 tilbud

Høj kvalitet til en skarp pris på tilbud via 3 FestTilbud

Hos 3 FestTilbud har vi kvaliteten i højsædet. Vi benytter derfor nøje udvalgte samarbejdspartnere, som har gennemtænkt hver eneste detalje, så det er med til at fuldende festen på bedste vis. Vores samarbejdspartnere nyder at være kreative og kommer gerne med forslag til at pryde jeres fest.

Vores samarbejdspartnere bevarer altid et solidt overblik og sørger også for at koordinere leveringen og opsætningen af de forskellige elementer med kunden.

Landets bedste leverandører til jeres fest

Det skal være sjovt og bekymringsfrit at holde fest. Ved at benytte 3 FestTilbud overlader du det kedelige administrative arbejde til vores samarbejdspartnere - så overlader vi alt det sjove til dig og du sparer en masse tid.

Få 3 tilbud i dag!

Få 3 tilbud til alle typer fester og arrangementer

Landsdækkende